Кралица Елизабет II е горд собственик на ресторант McDonald`s, съобщи Business

...
Кралица Елизабет II е горд собственик на ресторант McDonald`s, съобщи Business
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II притежава ресторант на McDonald`s

Кралица Елизабет II е горделив притежател на ресторант McDonald`s, съобщи Business Insider. Нейно величество има търговски център в Оксфордшър, където наред с други всеобщи марки за Англия като Marks and Spencer и Primark, се намира и заведението за бързо хранене.

Но това не е първият ресторант McDonald`s, който кралицата има. През 2008 година Елизабет II придобива Slough`s Bath Road Retail Park, където се намирал и първият ѝ ресторант от най-голямата верига за бързо хранене в света. Осем години по-късно, през 2016, кралицата продава имота за 177 милиона $.

Макар да е мъчно да си представим, че кралицата постоянно посещава McDonald`s, нейните внуци сигурно са били фенове на веригата и на класическото меню с подарък „ Happy Meal “.

„ Спомням си, че един ден принцеса Даяна влезе при нас и ни сподели да отменим обяда, тъй като ще води момчетата на обяд в McDonald`s. По нейни думи, децата желали играчката в менюто. Може да бяха принцове на Англия, само че обичаха храната на „ елементарните деца “, споделя Дарън Макгрейди, някогашен кралски готвач.

Кралицата има разнообразни парцели за сумата от 13 милиарда $. Освен замъците, които принадлежат на кралския жанр по право, Елизабет II има хиляди хектари гора, хиподрум и даже офшорни вятърни ферми. Всички те се ръководят от Crown Estate и се трансферират като облага за английското Министерство на финансите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР